dissabte, 28 de juliol del 2012

Science & Cooking

“Science and cooking” és un curs que la universitat Harvard School of Engineering and Applied Sciences en que també hi col·labora la Fundació Alícia. Aquest curs va destinat a estudiants de Harvard in es proporciona una introducció molt exigent de la ciència, que inclou temes com ara les escumes i emulsions.
Aquest curs consta de dues sessions setmanals de 2 hores cadascuna: una primera sessió oberta als visitants i una segona sessió destinada exclusivament als estudiants de Harvard. Totes les sessions compleixen una mateixa estructura: durant els primers 45 minuts els professors David Weitz i Michael Brenner fan una introducció del tema científic de la setmana. A continuació, el xef o xefs convidats imparteixen una conferencia d’un hora amb algunes demostracions. Els últims quinzè minuts es dediquen a discutir el contingut científic entre els investigadors, la classe i els xefs.
Aquesta és la pàgina web del curs “Science & cooking”. Hi podeu trobar els vídeos de les classes que s’hi duen a terme i molta d’altra informació:http://www.seas.harvard.edu/cooking/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada